Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про оголошення мобілізації

Дата: 24.02.2022 11:34
Кількість переглядів: 2128

Президентом України оголошена мобілізація Збройних Сил України. У відповідності з цим начальник Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки видав наказ від 24.02.2022 № 3 "Про оголошення мобілізації". 

Згідно з наказом:

1. Всім генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, проживаючим постійно на території Білоцерківського району та міста Біла Церква, які мають мобілізаційне розпорядження або при отриманні персональної повістки територіального центру комплектування та соціальної підтримки (відділу), з'явитися в строк на пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях або персональних повістках.

Військовозобов'язаним, тимчасово проживаючим на території Білоцерківського району та міста Біла Церква, негайно вибути до місця постійного проживання і прибули в пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості — в територіальний центр комплектування та соціальної підтримки по місцю перебування на військовому обліку.

2. Генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, не маючим на руках мобілізаційних розпоряджень і не отримавших повісток територіального центру комплектування та соціальної підтримки (відділу), виїзд за межі району тимчасово ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ.

3. Підлягаючі призову, відповідно до пункту один цього наказу, генерали, адмірали, офіцери, прапорщики, мічмани, сержанти, старшини, солдати та матроси запасу при з'явленні по мобілізації зобов'язані мати при собі документи та особові речі, вказані в мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

4. Підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, звільнити військовозобов'язаних, які призиваються відповідно до пункту один цього наказу, від роботи та служби, провести з ними повний розрахунок, виплатити їм заробітну плату та забезпечити явку  в строки та пункти, вказані в мобілізаційних розпорядженнях або в персональних повістках.

5. Підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, доставити злагоджену автотракторну, дорожньо-будівельну, підйомно-транспортну та іншу техніку в строки і в пункти згідно наряду територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Громадянам - власникам транспортних засобів доставити їх в строки і в пункти по вказівці територіального  центру комплектування та соціальної  підтримки.

6. Громадяни України, які не з’явилися при мобілізації в указані строки і пункти, та керівники підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники транспортних засобів, які не поставили в установлені строки техніку по нарядах або перешкоджаючим своєчасному з’явленню громадян та поставки техніки при мобілізації, несуть відповідальність  згідно Закону.

З наказом начальника Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки можна ознайомитися ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень