Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної державної адміністрації до жителів Білоцерківського району

Дата: 23.02.2022 17:24
Кількість переглядів: 3347

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

Звертаюся до вас у складний час, який вимагає від кожного з нас проявити єдність, розуміння, мудрість і виваженість. Ці риси завжди були притаманні українському народові і дозволяли вистояти у  складних ситуаціях.

Рішенням Ради національної безпеки і оборони України, засідання якого провів Президент України Володимир Зеленський,  було ухвалено запровадження надзвичайного стану на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей, де триває Операція об’єднаних сил.

Це вимушене рішення керівництва держави у відповідь на агресивні дії Росії, які містять в собі неприховану  загрозу цілісності та суверенітету нашої держави.

Користуючись ситуацією, ворог паралельно із військовими діями розпочав масові інформаційні атаки, покликані розхитати нашу єдність. 

Зважаючи на це, прошу вас не вірити фейкам, не піддаватися паніці і  зберігати цілковитий спокій, оскільки введення надзвичайного стану, передусім, спрямоване на дотримання громадського порядку та посилення контролю за життєво важливими об’єктами інфраструктури і ніякою мірою не буде націлене на ускладнення життя пересічних громадян. 

Ситуація перебуває під повним контролем влади, яка робить все для того, аби не вводити воєнного стану. 

Ми маємо довіряти керівництву держави і своєю непохитною вірою підтримувати наше військо, яке на сьогодні визнане одним із кращих у Європі.

У єдності та вірі наша сила. Разом ми вистоїмо і переможемо!
 
Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень