Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк провела робочу зустріч з керівництвом Володарської громади

Дата: 23.02.2022 12:44
Кількість переглядів: 441

Фото без опису23 лютого голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк зустрілася з представниками Володарської селищної об’єднаної  територіальної громади - секретарем ради Сергієм Миколаєнком та першим заступником селищного голови Юрієм Слободським, які ініціювали проведення зустрічі з метою вирішення нагальних питань, які непокоять жителів громади.

Головною темою розмови  керівництва району та представників громади стали пошуки шляхів удосконалення реалізації державної соціальної політики на місцях. Зокрема, увагу було акцентовано на  можливості створення відокремленого структурного підрозділу управління соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації у Володарській громаді.

Обговорюючи це питання, Людмила Мерзлюк наголосила, що адміністрація завжди готова йти на зустріч кожній громаді, особливо якщо це спрямовано на підвищення якості надання послуг громадянам  та створення комфортних умов проживання для жителів району. Разом з тим, ця тема потребує додаткового вивчення, оскільки для формування віддалених робочих місць окрім кадрового необхідне ще й спеціальне програмне забезпечення, яким користуються фахівці управління соціального захисту населення. Зважаючи на це, керівник району дала доручення начальнику управління соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації Олені Карпенко здійснити аналіз ситуації та визначити можливі шляхи для позитивного вирішення даного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень