Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ситуація з COVID-19 стабілізується. Майже всі заклади освіти району працюють у штатному режимі

Дата: 21.02.2022 15:22
Кількість переглядів: 564

Фото без описуПро це під час оперативної наради керівництву району доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Долматова.

За словами очільника відділу, за станом на сьогодні, 21 лютого, на карантині перебувають лише два заклади дошкільної освіти з Ковалівської сільської об’єднаної територіальної громади. На дистанційну форму навчання переведено початкові класи одного з закладів загальної середньої освіти Білоцерківської міської тергромади через підтверджені факти COVID-19 та три класи у закладах освіти району у зв’язку із захворюванням учнів на грип та ГРВІ.

Разом з тим спостерігається значне зниження кількості хворих COVID-19 як серед дорослих, так і серед дітей. Значну роль у цьому відіграє проведена вакцинація населення. Зокрема, двома дозами вакцини проти коронавірусної інфекції щеплено 98, 03% працівників закладів освіти.

Наразі триває кампанія вакцинації і за інформацією, наведеною під час наради завідувачем сектору охорони здоров’я райдержадміністрації Юлією Богатиренко, «зелені» сертифікати мають 157546 жителів Білоцерківського району, що дозволяє значно знизити ризик виникнення складної форми хвороби. Окрім того 7437 осіб вже отримали бустерну дозу. Отримати її може кожен бажаючий - всі центри вакцинації і пункти щеплення повністю забезпечені необхідними вакцинами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень