Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Єдність і розбудова району – теми зустрічей голови адміністрації з представниками громадськості

Дата: 18.02.2022 09:50
Кількість переглядів: 1144

Питання єдності, передусім моральної та духовної, на сьогоднішній день, коли суспільство перебуває в тривозі перед ймовірною загрозою посягань на територіальну цілісність нашої держави,  є надзвичайно важливим та актуальним.  Обговорювалося воно і під час зустрічі голови  Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк з представником духовенства о. Валерієм Жигуцом.

Керівник району ознайомила отця Валерія із ситуацією в районі, основними проблемними питаннями, які перебувають на вістрі уваги. Обговорили під час зустрічі і стан організації діяльності  батальйону територіальної оборони Білоцерківського району, роботи Центру рекрутингу, який працює у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації.

Як зазначила Людмила Мерзлюк, відрадним є той факт, що громади активно долучаються до створення належних умов функціонування загонів тероборони, а у  Центрі рекрутингу щоденно вилаштовуються черги з бажаючих бути включеним до складу резервістів.

Окрім того, під час зустрічі було розглянуто питання планування будівництва автодороги від автомобільної траси Київ-Одеса до с.Ріжки Білоцерківського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень