Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про стан автодоріг району: за зимовий період скарг щодо утримання не надходило

Дата: 17.02.2022 12:14
Кількість переглядів: 630

Фото без описуПід час оперативної наради голова Білоцерківської  районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк заслухала  звіт про стан доріг району після зимового періоду.

Як зазначив під час наради начальник відділу житлово-комунального господарства та екології  Михайло Пасєка, протяжність доріг загального користування державного значення на території Білоцерківського району становить 841 кілометр, з них 135 км  проходять міжнародною автомобільною трасою М 05 Київ-Одеса, обслуговування якої у зимовий період здійснює ТОВ «Автомагістраль Південь».

Регіональні,  територіальні та національні дороги державного значення, що проходять Білоцерківщиною, обслуговують субпідрядні організації ТОВ “Дорідеалбуд”, ТОВ “Планета Х 1”, ДП “Київський Облавтодор” та ПП “Ріалбуд”.

Генеральним підрядником з утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Білоцерківського району, протяжність яких становить 1745,6 кілометрів, є ТОВ «СПЕЦКОМПЛЕКТПОСТАЧ».

Всі підрядники виконують роботи з утримання доріг в зимовий період відповідно до державних будівельних норм України. За словами Михайла Пасєки,  на даний час критичних ситуацій в Білоцерківському районі не виникало, скарги від автоперевізників та громадян щодо незадовільного утримання доріг в зимовий період до райдержадміністрації не надходили.

Як зазначила голова адміністрації Людмила Мерзлюк під час обговорення даного питання, цьогоріч значною мірою і погодні умови не створювали  небезпечних ситуацій для учасників дорожнього руху, проте є певні нарікання щодо якості дорожнього покриття. Зважаючи на це, керівник району дала доручення  звернутися до балансоутримувача доріг району, яким є  Служба автомобільних доріг в Київській області,  щодо  необхідності включення окремих ділянок автошляхів до переліку ремонтних робіт, запланованих на поточний рік.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень