Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво на Київщині: завдяки Програмі Президента оновлюємо дороги, які не ремонтувалися десятки років, - Олексій Кулеба

Дата: 17.02.2022 08:39
Кількість переглядів: 686

У рамках ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським програми «Велике будівництво» в Київській області триває активна розбудова доріг. Лише на експлуатаційне утримання автомобільних доріг  загального користування місцевого значення протягом року передбачено 233 млн грн.

 

«Якість доріг, гарна транспортна логістика – це запорука розвитку економіки Київського регіону. Тому приведення шляхів до ладу після десятків років забуття справа не проста, дороговартісна, але дуже потрібна», – підкреслив голова Київської облдержадміністрації Олексій Кулеба.

Він також зауважив, що завдяки реалізації програми Президента України на Київщині продовжують забезпечувати якісний проїзд до об’єктів соціальної інфраструктури – садочків, шкіл, лікарень.

Всього у 2022 році заплановано провести ремонтні роботи на 44 об’єктах дорожнього господарства державного та місцевого значення.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень