Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У єдності наша сила!

Дата: 16.02.2022 10:57
Кількість переглядів: 567

Фото без опису16 лютого, у День єднання, колективи Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради на чолі з головою райдержадміністрації Людмилою Мерзлюк та головою районної ради Василем Зеленським провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну.

Заходи були проведені у відповідності з Указом  Президента України №53/2022 з метою зміцнення єдності суспільства та протидії  зовнішнім і внутрішнім викликам, які несуть загрозу цілісності та незалежності нашої держави.

- У єдності наша сила! І сьогодні, своєю участю у цьому всеукраїнському марафоні, ми демонструємо усьому світові нашу згуртованість і те, що наше суспільство у будь-який момент готове об’єднатися у протистоянні будь-яким загрозам, - зазначила голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до учасників церемонії. – Тисячі, десятки тисяч прапорів сьогодні замайорять у всіх населених пунктах України, нагадуючи усьому світові, що українці – мирна нація, ми любимо свою землю, свою державу і нікому не дозволимо посягати на її суверенітет і цілісність.

На єднанні, як важливому елементі консолідації і розвитку суспільства,  наголосив у своєму вітальному слові і голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський та закликав зберігати мудрість і спокій у будь-якій ситуації.

Завершилися урочистості церемонією покладання квітів до пам’ятника генія і національного пророка  українського народу Тараса Шевченка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень