Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДТЕК Київські регіональні електромережі коригує графік проведення планових робіт на електромережах в зимовий період

Дата: 14.02.2022 12:18
Кількість переглядів: 586

Фото без описуПланові роботи на електромережах – це роботи для оновлення електромереж і приєднання до мереж нових клієнтів. Енергетики мають регулярно слідкувати за станом обладнання та проводити його обслуговування, для того, аби аварії були якомога рідшим явищем.

Для того, аби виконувати безпечно будь-які роботи на електромережах, ДТЕК Київські регіональні електромережі має відключати напругу на них, а отже – тимчасово обмежувати подачу електроенергії клієнтам.

Взимку планові роботи компанія проводить:

  •  Для приєднаня до електромереж нових абонентів. Це є обов’язком оператора системи розподілу, в рамках законодавства
  •  Для покращення якості напруги, реагуючи на завки клієнтів

Для комфорту мешанців області, оновлювати мережі, будувати нові лінії та підстанції та проводити технічне обслуговування електрообладнання компанія буде з березня до грудня. А в зимовий період з грудня по березень виконувати виключно термінові роботи за заявками споживачів - зі скарг щодо якості напруги чи з питань приєднань до мереж.

Для того, аби ви якомога менше проводили часу без світла:

  • Графіки різних робіт складаються так, щоб виконати максимальну їх кількість на одному об’єкті за один раз. Наприклад, поєднувати усунення аварійних дефектів та приєднання нових клієнтів до однієї підстанції.
  • Контролюється тривалість робіт – в зимовий період не більше 6 годин для робіт з технічного обслуговування та ремонтів, не більше 8-ми годин – при підключеннях нових клієнтів. Такі терміни визначені законодавством.
  • Там, де це можливо, соціально-важливі об’єкти забезпечувати резервним джерелом живлення чи автономними дизель-генераторами.

Інформацію про планові та аварійні відключення можна перевірити 24/7 на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі https://www.dtek-krem.com.ua/ в розділі "Немає електроенергії?" або в групі Viber «ДТЕК info КРЕМ». Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомити про відключення можна через мобільний додаток ДТЕК Київські регіональні електромережі «Мережі онлайн» (додаток доступний у AppStore та Google Play Market) ), чат-бот у Viber http://www.viber.com/dtekkyivregionelektromerezhi і Telegram http://t.me/DTEKKyivRegionElektromerezhiBot або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень