Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Не піддавайтеся на провокації.  Паніка  – найбільший посібник ворога

Дата: 14.02.2022 12:01
Кількість переглядів: 821

Фото без описуСьогодні, 14 лютого, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових та контролюючих структур Білоцерківського району, на якій разом із аналізом оперативної ситуації в регіоні обговорили готовність загонів територіальної оборони до можливої активізації військового протистояння та напрямки  протидії інформаційним атакам, що сіють паніку серед населення.

Зокрема, командир окремого батальйону територіальної оборони Білоцерківського району Валерій Римарчук доповів присутнім про стан організації, підготовки та виконання завдань щодо охорони та захисту територій від можливого військового вторгнення та інших посягань на територіальну цілісність нашої держави.

Як наголосив  офіцер, наразі спостерігається підвищена готовність населення до отримання та покращення військових знань і навичок.  Саме тому триває  інтенсивна підготовка з облаштування спеціальних місць, де резервісти зможуть удосконалити свої бойові навички. Цьому також сприяють організовані стрілецькі дні, які проводяться у районі. Зокрема, 12 лютого було проведено планове практичне заняття.

Наступний стрілецький день має відбутися у суботу, 19 лютого, в тирі ТСО (м. Біла Церква, Парк Слави). На практичні заняття запрошуються всі бажаючі. Початок о 10.00.

Значна увага під час наради була спрямована на необхідність протидії інформаційним атакам, спрямованим на  поширення панічного страху перед ймовірною війною та тривоги в українському суспільстві.

- Ми повинні бути готовими до розвитку будь-яких подій, але при цьому вірити собі, керівництву держави і нашій армії. Саме наша віра допомогла вистояти українському народові у критичному 2014-му році. Нагадую тим, хто вже про це чомусь забув: війна не може початися. Вона у нашій державі триває вже вісім років. І сьогодні наша армія є однією з найсильніших в Європі. Тому не піддавайтеся на провокації.  Паніка  – найбільший посібник ворога. Не дозволяймо підірвати віру в здатність нашої держави захистити своїх громадян, розхитати нашу єдність, - наголосила під час наради Людмила Мерзлюк та  дала доручення створити необхідні умови для роботи Центру рекрутингу територіальної оборони Білоцерківського району, який розпочав свою діяльність в приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень