Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Більше 97 відсотків освітян Білоцерківщини отримали дві дози вакцини проти COVID-19

Дата: 07.02.2022 13:57
Кількість переглядів: 725

За інформацією, підготовленою для наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації  з питань аналізу оперативної ситуації в районі, станом на  7 лютого двома дозами вакцини проти COVID-19 було щеплено більше 97% працівників освіти району.

Зокрема, дві дози вакцини проти коронавірусної інфекції отримали 98,22% працівників закладів середньої освіти. Ще більше – 98,91% – було провакциновано працівників закладів дошкільної освіти. Серед працівників позашкілля щеплено було  94,3%.

Повністю, стовідсотково, були провакциновані працівники  закладів освіти двох громад Білоцерківського району – Гребінківської та Медвинської. Загалом повний курс вакцинації пройшли працівники 99 закладів середньої освіти із 170, які функціонують у районі.  

Впродовж останнього тижня на Білоцерківщині значно зросла кількість хворих на COVID-19, в тому числі і серед дітей. Це стало причиною запровадження дистанційної форми навчання майже у всіх ЗЗСО району. Наразі віддалено навчаються учні 1-11 класів у 90 закладах загальної середньої освіти району та учні середньої і старшої ланки у 43 ЗЗСО Білоцерківщини.

Аналізуючи складну ситуацію з протидією поширенню коронавірусної інфекції, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк наголосила на важливості дотримання правил карантину та закликала не ігнорувати вакцинацію, оскільки на сьогодні це   найважливіший інструмент  запобігання нових захворювань і смертей, а також боротьби з пандемією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень