Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ключове питання сьогодення – протидія коронавірусній інфекції

Дата: 25.01.2022 09:02
Кількість переглядів: 777

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур району, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Незважаючи на вихід Білоцерківського району з «червоної» зони епідемічної небезпеки продовжується робота щодо стану дотримання карантинних вимог. Так, за інформацією, наданою завідувачем сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Ганною Шелест, протягом минулого тижня працівниками служби здійснено перевірку 49 об’єктів з масовим перебуванням людей, виявлено 24 правопорушення, за результатами яких складено 24 приписи та 4 протоколи про адміністративні правопорушення. Також розширено коло суб’єктів щодо яких проводяться перевірки, а саме: заклади загальної середньої освіти та заплановано проведення перевірок закладів дошкільної освіти.

Працівниками батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква ДПП УПП Нацполіції України й надалі проводяться перевірки перевізників та громадян у місцях масового скупчення на дотримання карантинних обмежень. Основні порушення це недотримання маскового режиму та недостатня санітарна обробка салонів автобусів дезінфікуючими засобами.Стосовно стану оперативної обстановки Микита Гаврилов відмітив зниження кількості потерпілих в дорожньо-транспортних пригодах та надав роз’яснення стосовно підстав та випадків за яких відбувається евакуація транспортних засобів.

У ході наради заступник начальника Білоцерківського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Микола Мусік інформував про підготовчі заходи для проходження призовної кампанії.

Окрім розгляду стану захворюваності на коронавірус та оперативної ситуації в районі, було розглянуто питання щодо військового обліку жінок у зв’язку з оновленим переліком професій.

За підсумками наради головою Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилою Мерзлюк були надані відповідальним особам рекомендації та доручення щодо напрямків роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень