Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жителі Білоцерківщини, які вакцинувались пів року тому, можуть отримати бустерну дозу вакцини

Дата: 24.01.2022 12:08
Кількість переглядів: 771

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, під час якої продовжили заслуховувати звіти керівників за минулий рік та обговорили оперативну ситуацію в районі.

Перше питання порядку денного наради стосувалося найактуальнішого питання сьогодення – боротьби з поширенням коронавірусної інфекції.

Про ситуацію в районі голові адміністрації доповіла завідувач сектору охорони здоров’я Юлія Богатиренко. Так, впродовж останнього тижня значно збільшилося не лише число інфікованих, а й госпіталізованих через ускладнений перебіг хвороби. Станом на сьогодні COVID-19 діагностовано у 30 хворих у т.ч. 2 дітей, на поточний час хворіє 1038 осіб - це на 95 осіб більше порівняно з минулим тижнем.

- Нагадую, що вакцинація базовим курсом щеплень та бустерною дозою – найкращий захист, який може врятувати життя вам та вашим близьким. Якщо ви вакцинувалися більш ніж пів року тому, зробіть бустерне щеплення. За відсутності будь-якого щеплення від COVID-19, запишіться на вакцинацію вже сьогодні та захистіть своє життя! - зазначила Людмила Мерзлюк.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень