Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2022 08:20
Кількість переглядів: 694

Шановні жителі Білоцерківського району!

Прийміть найщиріші вітання з визначним українським державним святом – Днем Соборності України!

Саме 22 січня 1919 року був прийнятий Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, який став величною маніфестацією єднання східних та західних українських земель.

Ця подія ознаменувала собою здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців. Адже соборність нашої держави означає цілісність нашої землі та єдність наших прагнень на шляху до розбудови квітучої і заможної України. Взаємна готовність працювати над тим, щоб у нашому спільному домі панували мир, закон і благополуччя, невіддільна від почуття національної свободи та гідності.

Сьогодні, коли у жорстокій боротьбі наша держава відстоює свою цілісність і незалежність, ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Переконана, що за нашої непохитної віри і міцної підтримки, тисячі воїнів, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу жодного шансу зламати дух українського народу.

Ми переможемо! Ми збудуємо економічно незалежну європейську державу!

У цей святковий день щиро зичву вам, шановні земляки, міцного здоров’я, благополуччя та плідної праці на благо Білоцерківщини та України в цілому!

Нехай Господь береже усіх нас та нашу рідну Україну!

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень