Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КЕП або особистий, електронний ключ, підпис

Дата: 20.01.2022 09:36
Кількість переглядів: 708

Фото без описуОсобистий ключ – це кваліфікований електронний підпис (КЕП), який можна використовувати для того, щоб підписувати документи, включно із деклараціями. Для того, щоб його отримати, зверніться до одного з кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг (перелік усіх органів можна знайти за посиланням).

Якщо при зміні електронного підпису КЕП Ви не змінювали паспортні дані, будь ласка, не використовуйте функцію «Я змінив свій ключ». Натомість спробуйте увійти до системи з новим КЕП як зазвичай, за посиланням.

При зміні прізвища, імені чи по-батькові, у Вас виникає необхідність змінити свій кваліфікований електронний підпис, щоб у ньому зазначалися Ваші актуальні дані. 
Зверніться до надавача електронних довірчих послуг, у якого Ви бажаєте отримати новий електронний підпис (ознайомитись з усіма органами, що видають КЕП, можна за посиланням), а після отримання спробуйте увійти до реєстру декларацій, виконуючи наступні кроки.
- На стартовій сторінці реєстру знайдіть та натисніть кнопку «Я змінив свій особистий ключ».
- Вкажіть електронну адресу, яка зазначена у Вашому персональному електронному кабінеті. Після цього натисніть кнопку «Вислати код відновлення».
- У своїй поштовій скриньці знайдіть лист із назвою «Зміна кваліфікованого електронного підпису (ЕЦП) | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ».
- Для зміни електронного підпису в самому реєстрі, перейдіть за посиланням у листі. Посилання переведе Вас до реєстру декларацій, де Ви маєте обрати свого Надавача електронних довірчих послуг, файл із особистим ключем, та ввести пароль до нього.
- Натисніть кнопку «Змінити кваліфікований електронний підпис (ЕЦП)».


Далі Ви можете заходити до реєстру, як робили це зазвичай.


Якщо проблема не зникне після виконання інструкцій – будь ласка, надішліть повідомлення на скриньку Технічної допомоги, в якому опишіть ситуацію, що сталась.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень