Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася чергова нарада з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур

Дата: 18.01.2022 10:18
Кількість переглядів: 606

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі та заслухали інформацію про підсумки роботи за минулий рік.

За інформацією, наданою заступником начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексієм Ковбасою та начальником Білоцерківського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Миколою Довгалем, незважаючи на те, що Київщина вийшла з «червоної» зони епідемічної небезпеки впродовж минулого тижня проводилися перевірки дотримання карантинних вимог суб’єктами господарування на території району.

Працівниками Держпродспоживслужби було перевірено 53 об’єкти з масовим перебуванням людей, за результатами чого було складено 22 приписи. Додатково працівниками Білоцерківського РУП за ст. 443 складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення. Основні порушення це недотримання маскового режиму та  відсутність дезінфікуючих засобів.

Як зазначив начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області Олег Масло, резонансних подій впродовж минулого тижня не було, але вказав на випадки загорання трав’яного настилу та житлових будівель, також про надання допомоги (5 осіб, один з яких рибалка, що провалився під кригу).

На виникнення надзвичайних подій на дорогах під час заморозків та погіршення погодних умов вказав заступник командира батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква Микита Гаврилов та додав, що ситуація контрольована.

Наприкінці наради голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк дала доручення командиру окремого батальйону територіальної оборони В. Римарчуку та начальнику відділу цивільного захисту та оборонної роботи Білоцерківської райдержадміністрації організувати проведення «круглого столу» щодо нововведень в законодавстві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень