Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині зростає кількість ковід-хворих

Дата: 17.01.2022 14:51
Кількість переглядів: 524

Фото без опису17 січня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду під час якої заслухала звіти керівників структурних підрозділів за минулий рік та проаналізували стан поширення коронавірусної інфекції у Білоцерківському районі за минулий тиждень.

Як доповіла учасникам наради заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Веряскіна наразі фіксується збільшення чисельності інфікованих на коронавірусну інфекцію. Так, станом на сьогодні COVID-19 діагностовано у 17 хворих у т.ч. 1 дитина, на поточний час хворіє 943 особи. II дозу вакцини отримали 150852 жителів Білоцерківщини, що становить 60,5 % дорослого населення.

Як зазначила під час наради голова райдержадміністрації Людмила Мерзлюк наведені дані значно перевищують показники попереднього періоду.

- Прикро визнавати, але збільшується кількість нових випадків інфікувань на COVID-19. Хвороба не відступає. І в лікарні, за даними медиків, потрапляють саме ті люди, які ще не отримали щеплення проти коронавірусу і саме вони переносять хворобу найскладніше. Тому звертаюся до жителів району з проханням подбати про своє життя та здоров’я та скористатися можливістю пройти повний курс вакцинації. Кожен, хто ще не отримав щеплення від COVID-19, зможе зробити це, відвідавши центри вакцинації та пункти щеплення, адреси яких можна дізнатися, перейшовши за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень