Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Україна колядує!

Дата: 13.01.2022 12:17
Кількість переглядів: 750

Вже традиційно у січні під час новорічно-різдвяних cвят Білоцерківщина, як і вся Україна, наповнюється українськими піснями, колядками та щедрівками.

13 січня, на Меланки, у Білоцерківську районну державну адміністрацію із колядками та щедрівками завітав творчий колектив «Родинонька» із села Дрозди Білоцерківської міської територіальної громади.

Вже багато літ цей народний фольклорно-етнографічний ансамбль збирає, вивчає і зберігає українські народні пісні, приспівки, колядки і щедрівки та майстерно і завзято дарує їх своїм шанувальникам. Панночки з колективу вже доволі поважного віку, але з неймовірним ентузіазмом намагаються донести українську пісню молоді, щиро сподіваючись, що юне покоління додасть молодечого колориту, збереже і примножить ідентинчну українську культуру .

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк висловила слова щирої вдячності усім учасникам колективу, побажала їм міцного здоров’я та молодечого завзяття на довгі роки, а працівники адміністрації зарядилися позитивом та енергією, яку подарував колектив.

- Щиро зичу, щоб українська пісня, наша славна щедрівка сьогодні лунала у кожному домі. Хай розвиваються і міцніють наші родини, хай передається з покоління українська пісня! – побажала керівник району гостям, колегам і всій Білоцерківщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень