Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час наради обговорили алгоритм здійснення розрахунків за спожитий газ

Дата: 12.01.2022 16:41
Кількість переглядів: 616

Фото без опису12 січня  заступник Міністра розвитку громад та територій Наталія Хоцянівська провела онлайн-нараду, під час якої обговорили особливості здійснення розрахунків підприємств теплопостачання за спожитий природний газ.

До участі у нараді були запрошені керівники органів місцевого самоврядування з громад, на території яких здійснюють діяльність підприємства ТКЕ, та керівники теплопостачальних підприємств.

Білоцерківську районну державну адміністрацію на нараді представили заступник голови адміністрації Олександр Горовенко та начальник відділу житлово-комунального господарства та екології Михайло Пасєка.

Учасники онлайн-наради мали змогу задати актуальні для них питання та отримати фахові відповіді. Найбільше присутніх цікавив механізм погашення заборгованості у розрізі різниці піж закупівельною та відпускними цінами.

Під час наради заступник Міністра наголосила що під час поточного опалювального сезону тарифи на тепло та гарячу воду для населення  у всіх регіонах України мають залишатися на рівні минулого року. Це — одна з ключових умов Меморандуму про стале проходження опалювального сезону.

Нагадаємо, згідно з Меморандумом  у цьому осінньо-зимовому періоді забезпечено одну з найнижчих на ринку цін на газ для виробників тепла (ТКЕ) для населення — 7420 грн за тис. кубічних метрів з ПДВ (згідно з трирічним договором постачання природного газу, запропонованим Нафтогазом у рамках Обсягу I «Фіксований»). Для бюджетних установ та релігійних організацій зафіксована ціна 16,4 грн за кубічний метр з ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень