Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для аграріїв Білоцерківщини проведено фахові навчання

Дата: 10.01.2022 12:34
Кількість переглядів: 540

Фото без описуВже кілька років поспіль на виконання Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки на період до 2022 року Управління агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації спільно з Центром професійних бухгалтерів організовує щоквартальні навчальні семінари серед аграрних підприємств.

10 січня у приміщенні Білоцерківської РДА було проведено семінар для керівників, бухгалтерів, кадровиків та юристів аграрного сектору.

Під час навчання були розглянуті податкові зміни в агросекторі, обговорено соціальні та фінансові показники Державного бюджету на 2022 рік, особливості функціонування ринку землі тощо.

Значну увагу учасників семінару було акцентовано на зміні ставок ПДФО на деякі види доходів, розрахунок ЄСВ, лікарняних, декретних та інших виплат. Окрім того, фахівці Центру професійних бухгалтерів дали детальні роз’яснення, які стосуються нових звітів по зарплаті, землі, майну та платників податку 4-ї групи, ліцензування окремих видів діяльності, норм витрат на ПММ, оподаткування доходів працівників і пайовиків, касову дисципліну та з інших актуальних питань. Зважаючи на необхідність дотримання протиепідемічних вимог, визначених постановою КМУ №1236 та постановою МОЗ №18, семінар був доступний також у відеоформаті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень