Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської райдержадміністрації привітала дітей Ставищенщини з Різдвяними святами

Дата: 10.01.2022 11:35
Кількість переглядів: 532

Фото без опису10 січня Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Ставищенську селищну територіальну громаду, під час якої разом із Ставищенським селищним головою Леонідом Джужиком відвідала дитячий будинок сімейного типу Юрія та Олени Карпенків.

Минулого року відповідним рішенням голови Білоцерківської РДА було продовжено функціонування ДБСТ Карпенків. Відтак молода родина жителів смт Ставище, яка має своїх трьох діток, взяла на виховання ще восьмеро малолітніх осіб із числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

- У нашій державі значна увага приділяється розвитку і підтримці сімейних форм виховання, - зазначила керівник району під час зустрічі з батьками-вихователями. – І я щиро вдячна Вам за те, що ось уже не один рік Ви даруєте свою увагу і любов дітям, які в силу певних складних життєвих обставин були позбавлені батьківського піклування.

Голова адміністрації поспілкувалася з дітьми, яких виховує родина Карпенків, привітала їх з Різдвяними святами та побажала всім щасливого і радісного нового року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень