Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захворювання на коронавірус виявили у 92 жителів Білоцерківщини

Дата: 06.01.2022 11:27
Кількість переглядів: 1310

Фото без описуЗа інформацією Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб за минулу добу, 5 січня, захворіло на коронавірус 250 жителів Київщини, в тому числі 21 дитина.

Зокрема, в Білоцерківському районі коронавірус виявили у 92 осіб, у т.ч. у 7 дітей (Білоцерківська громада – 56, з них 3 дітей (м. Біла Церква – 55 (з них 3 дітей), с.  Дрозди – 1), Узинська громада – 5 (м. Узин – 4, с. Чепиліївка – 1), Маловільшанська громада – 2 (с. Озерна), Фурсівська громада – 1 (с. Яблунівка), Гребінківська громада – 5 (смт Гребінки – 3, смт Дослідницьке – 1, с. Саливонки – 1), Рокитнянська громада – 15, з них 4 дітей (смт Рокитне – 11 (з них 3 дітей), с. Насташка – 1 с. Ромашки – 1, с. Синява – 1 (дитина), с. Телешівка – 1), Сквирська громада – 8 (м. Сквира – 7, с. Путоварівка – 1).

Також за добу у Білоцерківському районі було зафіксовано одинадцять повідомлень про летальні випадки у хворих з підтвердженим COVID-19.

Нагадуємо, щоб уникнути погіршення епідемічної ситуації та знизити ризики інфікування, необхідно постійно дотримуватися основних правил: носити захисну маску в громадських місцях, дотримуватися соціальної дистанції, систематично мити та дезінфікувати руки, уникати скупчення людей, дотримуватися карантинних правил в громадських місцях. При появі змін в стані здоров’я залишайтеся дома, звертайтеся до свого сімейного лікаря та виконуйте всі його рекомендації.

Бережіть своє здоров’я, своїх рідних, оточуючих та медичних працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень