Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не старіють душею ветерани

Дата: 29.12.2021 19:58
Кількість переглядів: 892

У Білоцерківському районі вже багато років працює потужна ветеранська спільнота - Білоцерківська районна організація ветеранів України, очільником якої є учасник бойових дій, ветеран війни Віктор Рудий.

29 грудня у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації відбулися підсумкові збори активу ветеранської організації, під час яких підбили підсумки роботи у 2022 році та окреслили перспективи на майбутнє.

Участь у зібранні ветеранів взяли і представники керівництва району – заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Веряскіна та заступники голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало і Володимир Федоренко.

Зі звітом перед колегами виступив голова Білоцерківської районної організації ветеранів України Віктор Рудий, котрий наголосив, що попри пандемію і суворі карантинні та інші обмеження, ветеранський рух Білоцерківщини додав до своєї скарбнички нові досягнення і здобутки. Найбільшою цінністю організації є і будуть надалі її члени, які дбають про збереження історичної пам’яті та невпинно проводять пошукові роботи щодо встановлення імен загиблих воїнів, уточнення біографічних відомостей полеглих тощо. Не оминають своєю увагою члени організації і потреби своїх колег, надаючи посильну допомогу та підтримку.

Людмила Веряскіна, звертаючись до присутніх учасників заходу, висловила від свого імені і від імені голови адміністрації Людмили Мерзлюк слова щирої вдячності за колосальну роботу, яку роблять члени організації, та за активну життєву позицію, яку займає кожен ветеран, незважаючи на час, стан здоров’я та відстань. Людмила Василівна привітала всіх з прийдешніми святами та побажала поважним учасникам зібрання міцного здоров’я, бадьорості духу і успішної реалізації всіх запланованих проєктів.

На завершення зустрічі керівники району вручили почесну грамоту Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради очільнику ветеранської організації району Віктору Рудому. Також всі присутні отримали благословення на добрі справи у році прийдешньому від митрополита Білоцерківського та Богуславського Августина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень