Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина відзначила кращих працівників Пенсійного фонду України

Дата: 21.12.2021 15:09
Кількість переглядів: 933

Одним із центральних органів виконавчої влади нашої держави є Пенсійний фонд України, головною функцією якого є управління солідарною системою загальнообов'язкового державного пенсійного забезпечення, що передбачає своєчасне нарахування і належне фінансування пенсій та інших соціальних виплат.

Пенсійний фонд був створений невдовзі після проголошення незалежності України і разом з нашою державою відзначає своє 30-річчя.

З нагоди ювілейної дати в структурних підрозділах Київського обласного управління Пенсійного фонду України відбулися урочисті зібрання, під час яких було підбито підсумки роботи, визначено подальші шляхи розвитку та методи ефективного впровадження пенсійної реформи.

Керівництво Білоцерківського району не оминуло своєю увагою працівників Пенсійного фонду України, які здійснюють обслуговування жителів Білоцерківщини. Зокрема, почесними грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради були відзначені фахівці, які своєю щоденною добросовісною працею реалізовують соціальну політику нашої держави та гарантують належне пенсійне забезпечення громадян.

За дорученням голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк її заступник Олександр Горовенко відвідав Сквирську міську територіальну громаду, де на робочих місцях вручив відзнаки кращим працівникам різних відділів ГУ Пенсійного фонду України у Київській області.

Олександр Анатолійович від імені голови та від себе особисто висловив щиру подяку всім фахівцям та підкреслив, що своїм професіоналізмом, відповідальним ставленням до дорученої справи, чуйністю, толерантністю вони не тільки підвищують авторитет Пенсійного фонду, а й сприяють зміцненню довіри громадян до влади.

Особливі слова вдячності прозвучали і на адресу працівників Білоцерківських відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Київській області, які під час урочистого зібрання у стінах Білоцерківської райдержадміністрації за дорученням очільників району висловила керівник апарату Білоцерківської РДА Ольга Кучер. Ольга Василівна вручила почесні грамоти працівникам сервісних центрів, передала слова найщиріших вітань особисто від голови адміністрації та побажала всім працівникам Фонду успішного нового року і нових здобутків на ниві пенсійного забезпечення та обслуговування пенсіонерів Білоцерківщини.

До найкращих слів вітань доєдналися і представники Узинської, Маловільшанської та Фурсівської громад, які засвідчили свою щиру повагу всім працівникам Пенсійного Фонду України за їхню людяність та витримку під час обслуговування громадян, особливо осіб старшого віку, та вручили почесні грамоти кращим фахівцям відділів ГУ ПФУ у Київській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень