Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Будьте уважні та обережні: очікується значне погіршення погодних умов!

Дата: 20.12.2021 16:41
Кількість переглядів: 845

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

Просимо звернути увагу на інформацію Українського гідрометеорологічного центру щодо прогнозованого погіршення погодних умов, яке очікується в найближчі кілька діб.

Вже сьогодні ввечері спостерігатимуться опади у вигляді дощу з переходом у мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці можливі значні опади. Подекуди налипання мокрого снігу, хуртовини.

Температура впродовж доби коливатиметься від 1 градусу тепла до 5 градусів морозу. В подальші три доби прогнозується значне зниження температури.

Внаслідок таких погодних умов на окремих ділянках автомобільних доріг можлива ожеледиця, погіршення видимості під час опадів.

Дорожники Білоцерківщини готові до ускладнення погодних умов. Чергування дорожніх служб відбуватиметься у посиленому режимі, проте і всі жителі району повинні бути уважними та обережними. Зважаючи на це, закликаємо громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці.

Шановні водії! Пам’ятайте про особливості керування автомобілем на слизькій дорозі. Коли шини потрапляють на обледенілу ділянку, їх зчеплення з дорогою відразу знижується у 4-5 разів, що в свою чергу в декілька разів збільшує гальмівний шлях транспортних засобів. А це означає, що швидка зупинка автомобіля просто неможлива. Такі дорожні умови вимагають від водіїв та пішоходів підвищеної уваги до заходів власної безпеки і бездоганного дотримання Правил дорожнього руху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень