Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У період новорічно-різдвяних свят працівники Національної поліції працюватимуть у посиленому режимі

Дата: 20.12.2021 15:48
Кількість переглядів: 814

Фото без опису20 грудня заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів нараду з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

За інформацією, наданою заступником начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексієм Ковбасою та завідувачем сектору безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Білоцерківського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Андрієм Зінченком, впродовж минулого тижня проводилися перевірки дотримання карантинних вимог на території району.

Загалом було перевірено 70 суб’єктів господарювання, включаючи й громадський транспорт, що здійснює міські та міжміські перевезення пасажирів. За результатами перевірок складено 33 приписи і 2 протоколи про адміністративні правопорушення. Переважно це недотримання маскового режиму та недостатня санітарна обробка салонів автобусів дезінфікуючими засобами.

Працівники батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква ДПП УПП Нацполіції України також здійснювали перевірки транспортних засобів на автодорозі Київ-Одеса, за результатами яких було винесено 30 постанов про адміністративні правопорушення за ст. 443.

Окремо працівниками Білоцерківського управління поліції було складено 51 адмінпротокол щодо правопорушень через недотримання карантинних обмежень.

З метою уникнення погіршення криміногенної ситуації в районі та задля забезпечення громадського порядку під час організації та проведення масових заходів, працівники правоохоронних органів переходять на посилений варіант несення служби на період новорічно-різдвяних свят. Про це під час наради керівництву району доповів заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень