Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Святий Миколай крокує Київщиною: на Білоцерківщині  відбулося казкове дійство для дітей району

Дата: 17.12.2021 15:49
Кількість переглядів: 827

Фото без опису17 грудня  у місті Узин зібралися дітки майже з усіх куточків  Білоцерківського району аби поринути у світ свята і казки. Саме там, у центрі Узинської громади, відбувалися обласні заходи з нагоди Дня Святого Миколая «Святий Миколай крокує Київщиною».

На розсуд справедливого критика, ім’я якого дитинство, була представлена  казкова вистава Київського академічного театру українського фольклору "Берегиня".

Святкове дійство покликане подарувати радість дітям з усіх районів Київщини і проходить під патронатом голови Київської обласної державної  адміністрації Василя Володіна.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася керівник району Людмила Мерзлюк. Голова адміністрації привітала юних жителів Білоцерківщини з прийдешніми святами, передала найщиріші вітання від керівника області та побажала їм зростати щасливими і здоровими, вірити у свої сили, мріяти і впевнено рухатися до омріяних вершин.

Після перегляду захоплюючої казкової пригоди всі діти отримали солодкі дарунки з рук Святого Миколая, який побажав дітлахам веселих свят та щасливих канікул.

- Ми, дорослі, переповнені неймовірними позитивними емоціями не лише від спілкування з дітьми, а  й від того, що маємо можливість дарувати свято нашим юним друзям, наповнюючи їхній світ дитинства вірою і любов’ю, зазначила Людмила Володимирівна та додала, що сьогодні учасниками казковими дійства стали  200 діток з різних громад району. І це лише початок благодійних заходів, до яких мають змогу долучитися керівники  громад, представники бізнесу і  громадськості – кожен, хто прагне зробити світ яскравішим від щасливих дитячих посмішок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень