Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На колегії Білоцерківської районної державної адміністрації схвалили проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2022 рік

Дата: 16.12.2021 18:42
Кількість переглядів: 927

Фото без опису16 грудня Людмила Мерзлюк провела заключне у цьому році засідання колегії Білоцерківської районної державної адміністрації, під час якогопідвели підсумки роботи консультативно-дорадчого органу, розглянули актуальні питання сьогодення та визначилися з планом роботи на перспективу.

Передусім члени колегії заслухали оперативну інформацію щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції та проходження кампанії з вакцинації проти COVID-19 у Білоцерківському районі.

За інформацією, доведеною під час засідання керівниками медичних закладів району, наразі спостерігається стале зниження кількості інфікованих на COVID-19. На переконання лікарів це є результатом проведеної кампанії вакцинації, проте заспокоюватися не варто, оскільки за прогнозами наприкінці січня очікується черговий спалах рівня захворюваності. Саме тому необхідно й надалі проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності проведення щеплення як єдиного ефективного і доступного методу боротьби з коронавірусною інфекцією.

Про діяльність координаційної ради з питань протидії дитячій злочинності у 2021 році перед членами колегії прозвітували заступник керівника Білоцерківської окружної прокуратури Олександр Маційчук та начальник Білоцерківського районного управління поліції ГУНПУ в Київській області Михайло Пелех, які зазначили, що впродовж року було докладено максимум зусиль для зменшення злочинності серед неповнолітніх, оскільки цей показник у Білоцерківському районі, на жаль, є невтішним. Працюють над зменшенням дитячої злочинності і служби у справах дітей та сім’ї всіх громад району. Вагомий вплив на виправлення негативної дитячої поведінки здійснюють представники ювенальної поліції та працівники правоохоронних органів, які стали учасниками пілотного проекту «Поліцейський-учасник освітнього процесу», що реалізується у п’яти закладах освіти Білоцерківщини.

Ключовим питанням порядку денного засідання став розгляд проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Білоцерківського району на 2022 рік. Керівники управлінь та відділів райдержадміністрації ознайомили членів колегії із основними підсумками роботи у поточному році та напрямками діяльності, які заплановано реалізувати у 2022 році.

Присутні обговорили та схвалили запропонований проект Програми. Також було затверджено перелік об’єктів Білоцерківського району для включення до обласних та державних програм фінансування на 2022 рік. На завершення засідання голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк подякувала членам колегії за плідну роботу впродовж року та висловила тверде переконання, що рік прийдешній буде ще більш результативним. Окрім того керівник району вручила подяку члену колегії, заступнику Маловільшанського сільського голови, голові Асоціації сільських та селищних рад Білоцерківського району Ользі Бурлаці та побажала їй подальших успіхів у розвитку органів місцевого самоврядування Білоцерківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень