Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації привітала дітей Білоцерківщини з прийдешніми святами

Дата: 16.12.2021 14:33
Кількість переглядів: 899

Фото без описуВ Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. День святого Миколая усі діти чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками.

Напередодні цього свята голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк разом з начальником служби у справах дітей та сім’ї райдержадміністрації Оксаною Михайлюк відвідали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу Рокитнянської та Ковалівської громад, а також в інклюзивно-ресурсному центрі і КЗ Рокитнянської селищної ради «Рокитнянський дитячий будинок «Чебурашка» та привітала юних жителів Білоцерківщини з прийдешніми новорічними і різдвяними святами.

Голова адміністрації ознайомилася з умовами проживання дітей, поспілкувалася з ними щодо успіхів у навчанні та планів, побажала дітям гарних і веселих свят, міцного здоров’я, здійснення усіх мрій та сподівань і вручила солодкі дарунки.

Також керівник району провела зустрічі з батьками-вихователями з дитячого будинку сімейного типу родин Елбакян та Усових і з прийомних сімей родин Кошових та Голодняк, під час яких обговорила насущні проблеми та плани на майбутнє і передала солодкі «миколайчики» діткам, які виховуються в родинах.

- У ці святкові дні потрібно входити з вірою, надією, любов’ю та сподіванням на краще, - зазначила Людмила Володимирівна під час зустрічей та побажала кожній родині миру і злагоди, достатку і взаєморозуміння та впевненості у майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень