Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з Днем працівників суду України

Дата: 15.12.2021 10:37
Кількість переглядів: 689

Фото без описуШановні працівники суду! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята!

У громадянському суспільстві суд є дієвим механізмом захисту прав і свобод людини та інтересів держави, а діяльність служителів Феміди відіграє важливу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості. Саме від роботи працівників суду багато в чому залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня. Адже на принципах справедливості має бути побудована вся державна влада в Україні.

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас, шановні працівники суду, високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

Тож нехай кожне прийняте вами рішення буде виваженим та справедливим, а людська шана стане гідною подякою за плідну працю та чесність.

З нагоди професійного свята щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вам і вашим родинам. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті!

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень