Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині тривають перевірки дотримання правил карантину

Дата: 13.12.2021 14:15
Кількість переглядів: 640

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела щотижневу нараду з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

За інформацією, наданою представниками правоохоронних органів, впродовж минулого тижня резонансних подій на Білоцерківщині не зафіксовано. Разом з тим не зменшується число порушень правил карантинну.

Зокрема, як доповів голові адміністрації заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса, спільні рейди з числа працівників Нацполіції та Держпродспоживслужби засвідчили сумну тенденцію щодо подальшого ігнорування окремими суб’єктами господарювання правил карантину. Загалом впродовж минулого тижня було провено 66 перевірок, за результатами яких складено 28 приписів та 9 протоколів про адміністративні правопорушення.

Ще 35 адмінпротоколів через недотримання карантинних обмежень було складено працівниками Нацполіції, патрулі яких окремо проводили перевірки громадського транспорту та місця скупчення громадян. Найбільше правопорушень було зафіксовано у Тетіївській та Ставищенських громадах. 

Також працівники батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква ДПП УПП Нацполіції України здійснювали контроль за станом дотримання правил карантину у міжміському транспорті на автодорозі Київ-Одеса. За результатом перевірок було виявлено правопорушення, про що складено 91 протокол. Про це голові адміністрації доповів т.в.о. заступника командира батальйону Микита Гаврилов.

Окрім перевірок представники правоохоронних органів продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання карантинних обмежень як важливого елемента протидії поширенню коронавірусної інфекції. Позитивну роль відіграє і долучення громадськості до цього процесу. Так, в окремих громадах району вже запроваджене спільне патрулювання представників Нацполіції і громадських формувань. Особливо актуальною є така співпраця у вихідні та святкові дні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень