Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщину з робочим візитом відвідали представники Міністерства соціальної політики

Дата: 10.12.2021 12:48
Кількість переглядів: 765

Фото без описуВіднедавна Білоцерківський район став учасником пілотного проєкту щодо впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери, ініційованого Міністерством соціальної політики. Дана інформаційна система дозволятиме кожній особі швидко і зручно отримати державну допомогу без додаткових перевірок і довідок з різних державних органів.

З метою аналізу перших результатів реалізації зазначеного проекту на Білоцерківщині з робочим візитом побували заступник Міністра соціальної політики України з питань соціальних допомог та підтримки сімей, субсидій та питань соціальної інспекції – Віталій Музиченко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації – Валерій Бушков та заступник голови правління Пенсійного фонду України – Олександр Малецький.

Посадові особи відвідали Гребінківську та Фурсівську територіальні громади, які є учасниками зазначеного пілотного проекту, поспілкувалися з керівництвом управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації.

Під час візиту було проінспектовано результати тестування Єдиної інформаційної системи соціальної сфери в громадах, надані рекомендації щодо подальшої роботи в даній програмі та обговорені питання щодо технічного забезпечення відділів соціального захисту та соціального забезпечення населення Міністерством соціальної політики України в межах реалізації проекту Міжнародного банку реконструкцій і розвитку «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

За дорученням голови Білоцерківської районної державної адміністрації заступників Міністра соціальної політики та голови правління Пенсійного фонду України під час робочої поїздки Білоцерківщиною супроводжувала заступник голови райдержадміністрації Людмила Веряскіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень