Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Тетіївську школу буде обов’язково невдовзі відновлено!

Дата: 09.12.2021 14:05
Кількість переглядів: 599

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк тримає під постійним контролем стан реалізації об'єктів «Великого будівництва» на території Білоцерківського району.

Одним із найбільших і найочікуваніших проектів у рамках виконання зазначеної програми була реконструкція будівлі КЗ «Тетіївський освітній центр опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3».

Під час робочої поїздки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк у Тетіївську громаду керівник району проінспектувала стан реалізації запланованих робіт та оглянула приміщення школи, яке нещодавно постраждало від пожежі і в якому наразі ведеться відновлювальний ремонт.

- Тетіївську школу буде обов’язково невдовзі відновлено! – зазначила голова адміністрації після огляду закладу освіти. – Про це свідчить і фінальна стадія робіт з термосанації будівлі, і настрої керівництва громади, яке понад усе прагне увійти в новий рік з оновленою школою.

Як зазначили представники підрядної організації, заплановані зовнішні роботи з капітального ремонту будівлі вже майже завершено. Потрібно буквально кілька погожих днів. Паралельно ведуться ремонтні роботи в середині приміщення. Їх фінансування здійснюється за кошти місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень