Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської райдержадміністрації взяла участь у сесійному засіданні Білоцерківської міської ради

Дата: 09.12.2021 12:03
Кількість переглядів: 754

Фото без опису9 грудня відбулося пленарне засідання позачергової двадцять другої сесії Білоцерківської міської ради восьмого скликання, участь у якому взяли голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

До порядку денного сесійного засідання було внесено 143 питання, які переважно стосувалися вирішення земельних питань, управління комунальним майном, внесення змін до бюджету на 2021 рік, до діючих програм тощо.

На початку засідання до керівництва, депутатів працівників Білоцерківської міської ради звернулися очільники району, які висловили слова глибокої вдячності за співпрацю та, користуючись нагодою, привітали представників органів місцевого самоврядування зі святом, відзначивши кращих членів громади.

Зокрема, за дорученням голови КОДА, Людмила Мерзлюк вручила почесну грамоту Київської обласної державної адміністрації секретарю Білоцерківської міської ради Дмитру Киришуну. Також подякою Білоцерківської районної державної адміністрації було нагороджено Білоцерківського міського голову Геннадія Дикого, його першого заступника Інну Новогребельську, секретаря ради Дмитра Киришуна, очільників провідних управлінь міської ради Юрія Петрика, Юрія Куха, Петра Франчука та старосту села Шкарівка Юлію Ткаченко.

Людмила Мерзлюк, вручаючи відзнаки, наголосила на тому, що і керівництво району, і керівництво області щиро радіє успіхам Білоцерківської міської територіальної громади та побажала подальшого розвитку і успішної реалізації всіх започаткованих проектів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень