Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: На Білоцерківщині сформована могутня команда представників органів місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 16:34
Кількість переглядів: 638

Фото без опису7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Це свято на державному рівні було встановлене у 2000 році з метою підкреслення важливості місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності.

Рік тому, в результаті реалізації адміністративної реформи, що полягає у наданні більших повноважень органам місцевого самоврядування і зміні адміністративно-територіального поділу, на Білоцерківщині було утворено 13 територіальних громад. Такій трансформації передувала проведена значна робота законодавчої та виконавчої гілок влади, місцевого самоврядування, експертного середовища та громадянського суспільства.

Фото без описуЦьогоріч у День місцевого самоврядування новосформовані громади мали можливість підбиті перші підсумки своєї діяльності. І, як показують фінансові результати, всі вони продемонстрували свою самодостатність. Голови громад та депутат місцевих рад, які взяли на себе відповідальність за прийняття рішень, зуміли довести вміння по-господарськи розпоряджатися наявними ресурсами та працювати на благо розвитку підпорядкованих територій.

На цьому наголошувала голова Білоцерківської районної державної адміністрації, перебуваючи 6, 7 та 8 грудня з робочими візитами у громадах району.

- Приємно зазначити, що на Білоцерківщині сформована могутня команда представників органів місцевого самоврядування. Ви довели, що є справжніми господарями і ваша мета – розвиток кожного населеного пункту та створення максимально комфортних умов для проживання жителів громади. Саме так діють лідери у демократичному суспільстві, - зазначила Людмила Мерзлюк, вітаючи активи громад зі святом.

Фото без описуКращим представникам органів місцевого самоврядування Білоцерківщини керівник району вручила подяки Білоцерківської районної державної адміністрації та побажала подальших успіхів у реалізації намічених проєктів та окреслених завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень