Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білоцерківському районі «зелені» сертифікати мають 53,6% дорослого населення

Дата: 08.12.2021 16:29
Кількість переглядів: 709

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду із керівниками структурних підрозділів РДА, під час якої обговорили стан здійснення заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції, заповнюваність медичних закладів, які надають допомогу хворим на COVID-19, хід кампанії вакцинації, роботу закладів освіти району тощо.

Як доповіла учасникам наради завідувач сектору охорони здоров’я Юлія Богатиренко, наразі фіксується зменшення чисельності інфікованих на коронавірусну інфекцію. Так, станом на сьогодні COVID-19 діагностовано у 1959 хворих, що на 372 особи менше, ніж тиждень тому.

Зменшилася і кількість осіб, які знаходяться на стаціонарному лікуванні у медичних закладах, що надають допомогу ковід-хворим. За інформацією, що надійшла з лікарень, нині там перебуває 432 особи, що на 110 чол. менше, ніж тиждень тому. Проте збереглася тенденція складного перебігу хвороби – майже всі пацієнти потребують кисневої підтримки.

Як наголосила під час наради голова райдержадміністрації, попри позитивну динаміку, істотною залишається загроза чергового спалаху хвороби через поширення нових штамів коронавірусної інфекції, тому ми не повинні втрачати пильності. Зважаючи на це, неприпустимими є ігнорування елементарними правилами особистої гігієни та зневага до вакцинації як єдиного доведеного методу боротьби з інфекцією.

Отримати щеплення від COVID-19 на території Білоцерківського району можна у центрах вакцинації та пунктах щеплення, з адресами яких можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

За станом на 8 грудня 2021 року дві дози вакцини отримали 133564 жителів Білоцерківщини, що становить 53,6 % дорослого населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень