Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Володін відзначив кращих представників органів місцевого самоврядування Київщини

Дата: 07.12.2021 16:38
Кількість переглядів: 697

Фото без описуСьогодні, 7 грудня, у Київській обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. У святкових заходах взяли участь голови територіальних громад, депутати обласної, районних та місцевих рад, очільники райдержадміністрацій та представники громадськості області.

Делегацію від Білоцерківського району очолила голова адміністрації Людмила Мерзлюк.

Василь Володін, вітаючи присутніх зі святом, наголосив, що місцеве самоврядування є одним з найважливіших чинників розвитку громадянського суспільства, розбудови демократичних цінностей, вираження ініціативи людей.

Голова КОДА підкреслив визначальну роль органів місцевого самоврядування у розвитку громад та територій, подякував керівникам і працівникам органів місцевого самоврядування за співпрацю та відповідальне ставлення до вирішення проблем і нагородив відзнаками Київської обласної державної адміністрації кращих представників територіальних громад Київщини.

За поданням Білоцерківської районної державної адміністрації відзнаки КОДА отримали Узинський міський голова Віталій Гринчук, Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та  Фурсівський сільський голова Сергій Шаравара.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк привітала нагороджених і побажала їм успіхів на шляху реалізації поставлених завдань та планів і нових звершень у непростій, але такій необхідній роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень