Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дорожні служби району гідно зустріли перші прояви негоди

Дата: 07.12.2021 09:36
Кількість переглядів: 817

Фото без описуПро це голові адміністрації доповів під час оперативної наради т.в.о. заступника командира батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква ДПП УПП Нацполіції України Микита Гаврилов.

Зокрема, за словами патрульного, погіршення погодних умов, що супроводжувалося хуртовиною, налипанням мокрого снігу та ожеледицею не застало зненацька працівників дорожньої служби, що обслуговує трасу Київ-Одеса на території Білоцерківського району.

Безпеку дорожнього руху на відрізку автодороги Київ-Одеса забезпечують чотири екіпажі патрульної поліції м. Біла Церква. Саме вони зафіксували належну роботу дорожніх служб, які впродовж попередньої доби здійснювали розчищення снігу та посипання дорожнього покриття спеціальною сумішшю.

За словами фахівців, вони забезпечені необхідним посипальним матеріалом та спецтехнікою. Визначені також місця для відстою транспортних засобів, що дозволяє своєчасно відреагувати на прояви негоди.

Голова Білоцерківської райдержадміністрації заслухавши інформацію, доручила начальнику відділу цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Юрію Клочку тримати на постійному контролі ситуацію із забезпеченням автошляхів Білоцерківщини посипковим матеріалом та готовності спецтехніки до ускладнених погодних умов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень