Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 08:11
Кількість переглядів: 836

Фото без описуШановні керівники громад, депутати обласної, районної та місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування Білоцерківщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це свято кожного, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і всіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного міста, села чи селища, дбають про його розквіт і зростання.

Наша держава пройшла серйозний етап реформування. В результаті реалізації адміністративно-територіальної реформи у нашому районі було створено тринадцять об’єднаних територіальних громад, посадові особи місцевого самоврядування яких взяли на себе високу відповідальність за майбутнє та впродовж року роботи продемонстрували успішний розвиток своїх територій.

Місцева влада - перша і найближча до людей інстанція. Саме від злагодженості дій представників депутатського корпусу та професійності місцевого керівника, його рішучості в значній мірі залежить рівень життя громадян. Тож щиру зичу очільникам громад та депутатам рад мудрості та виваженості у прийнятті рішень, далекоглядності під час розробки планів та затвердження проєктів, надійних інвесторів та партнерів на шляху реалізації задуманого.

У нас попереду ще багато нереалізованих завдань і, можливо, непередбачуваних викликів, проте переконана, що всі разом ми гідно пройдемо очікувані на нас випробування і досягнемо запланованих цілей.

З нагоди свята висловлюю подяку всім керівникам громад, депутатам та працівникам органів місцевого самоврядування Білоцерківщини за повсякденну нелегку працю у справі реформування та розвитку нашого регіону.

Нехай щира людська вдячність та повага буде найважливішою оцінкою вашої діяльності, а любов та підтримка близьких і рідних зігріває ваші серця.

Успіхів і святкового настрою!

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень