Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк привітала військовослужбовців славетної 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 14:52
Кількість переглядів: 1004

Фото без описуСьогодні, 6 грудня, наша країна відзначає одне із найважливіших державних свят - День Збройних Сил України.

Цей день було обрано не випадково: після здобуття Україною Незалежності, рівно 30 років тому, 6 грудня 1991 року Верховна рада України ухвалила Закон "Про Збройні Сили України".

З нагоди свята в одному з провідних військових формувань механізованих військ Збройних Сил України - 72-гій окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців відбулися урочистості, участь в яких взяла голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк.

На початку дійства командир бригади, полковник Олександр Вдовиченко привітав своїх побратимів та побажав перемоги над ворогом, міцного козацького здоров’я і успішної службової долі. Також всі присутні вшанували пам'ять бійців, які віддали своє життя, захищаючи українську землю.

Зі словами вдячності до бійців славетної 72-ї бригади звернулася і керівник Білоцерківського району. Людмила Мерзлюк привітала присутніх зі святом та наголосила на тому, що сьогодні Збройні Сили України є однією з провідних армій світу.

- За тридцять років Збройні Сили України пройшли складний шлях свого і становлення, і розвитку. Проте сьогодні ми знаємо, що наша армія – одна з найсильніших у світі. Ми спимо спокійно саме завдяки вам, шановні воїни. Щодень ви ризикуєте своїм життям, захищаючи нас і рідну землю, а ми щоденно молимося, аби ви повернулися у рідні домівки живими і неушкодженими, - зазначила голова райдержадміністрації та з нагоди свята вручила відзнаки кращим військовослужбовцям бригади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень