Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Київської облдержадміністрації відзначив кращих волонтерів Київщини

Дата: 06.12.2021 08:24
Кількість переглядів: 525

Фото без описуЗ нагоди Міжнародного дня волонтерів у Київській обласній державній адміністрації відбулася зустріч Василя Володіна з представниками волонтерського руху Київської області.

Під час зустрічі голова КОДА відзначив вагому роль волонтерів у збереженні цілісності та суверенітету нашої держави, зміцненні українського війська та підтриманні бойового духу наших захисників на східних рубежах Української держави.

Також Василь Володін обговорив з присутніми волонтерами нагальні проблеми, які стосуються покращення здоров’я, або ж соціальних та побутових умов проживання ветеранів АТО/ООС і потребують втручання влади.

На завершення зустрічі голова Київської облдержадміністрації вручив відзнаки кращим представникам волонтерського руху. Відрадно, що серед нагороджених було три волонтери з Білоцерківського району – Ольга Цуканова, Олена Редюк та Лідія Черепинчук.

Щиро вітаємо наших невтомних активістів з нагородою і зичимо їм міцного здоров’я, сили і впевненого руху вперед на шляху реалізації всіх планів і задумів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень