Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації Людмили Мерзлюк з Міжнародним днем волонтерів

Дата: 05.12.2021 07:41
Кількість переглядів: 583

Фото без описуШановні волонтери Білоцерківщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня волонтерів!

Це свято було запроваджене рішенням 40-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН на знак визнання важливої ролі добровольчих та інших організацій у соціальному й економічному розвитку суспільства.

Волонтери – це люди, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходять своє власне.

В останні роки слово «волонтер» в Україні набуло особливого значення. Коли на нашу землю прийшла війна волонтери були першими, хто підтримав наших воїнів та забезпечив усім необхідним, ставши справжніми ангелами-охоронцями.

Тоді, у вже далекому 2014-му, тисячі українців згуртувались, аби захистити рідну землю та територіальну цілісність держави. До волонтерського руху долучилось чимало мешканців Білоцерківщини, які з відповідальністю за майбутнє України та її народу, всебічно підтримували і підтримують усіх, хто потребує допомоги у цей нелегкий для країни час.

Дорогі волонтери, прийміть щиру вдячність за вашу працю, за шляхетність, за сміливість, за наполегливість, за вміння розпізнати потреби людей і вчасно приходити на допомогу, за ваші палкі серця, що зігрівають людські душі.

Зичу усім вам, шановні, міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.

Нехай ваші добрі справи завжди знаходять тепло сердець і повертаються сторицею!

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень