Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білій Церкві урочисто відкрили McDonald’s!

Дата: 03.12.2021 15:26
Кількість переглядів: 596

Фото без опису3 грудня у Білій Церкві відбулося урочисте відкриття ресторану Всесвітньої мережі «McDonald’s», що є свідченням високого рейтингу інвестиційної привабливості міста, яке є не лише центром громади, а й найбільшого у Київській області району.

Перед початком роботи закладу відбулася його презентація за участі керівників району – голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк і голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського та представників влади міста - Білоцерківського міського голови Геннадія Дикого, його заступників та секретаря ради Дмитра Киришуна.

Під час заходу менеджер закладу Юрій Кос організував для почесних гостей онлайн екскурсію кухнею, під час якої було продемонстровано усі процеси виготовлення страв, що будуть пропонуватися відвідувачам.

Відкриття ресторану всесвітньої мережі у Білій Церкві стало можливим завдяки інвестиційній підтримці Олександра Горбенка – місцевого жителя, який зумів не лише реалізувати заповітну мрію багатьох поціновувачів McDonald’s, а й допоміг створити близько 100 нових робочих місць для жителів міста і району.

Загалом заклад площею близько 400 м² вміщує 97 гостьових місць у залі та 146 на літній терасі, а інтер’єр оформлений у впізнаваному фірмовому дизайні.

Ресторан також обладнаний сервісами McDrive та McDelivery.

Варто зазначити, що молочну основу, з якої у ресторанах McDonald’s готують морозиво та інші молочні страви, виробляють на Білоцерківському молочному комбінаті. Тож відкриття ще одного закладу з цієї мережі сприятиме збільшенню виробництва продукції молочного флагмана Білоцерківщини.

Гості урочистостей вітаючи інвестора, керівництво та колектив закладу з реалізацією проекту, побажали успішного розвитку та висловили переконання, що відкриття McDonald’s збільшить туристичну привабливість як Білої Церкви, так і району вцілому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень