Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший діджитал інструмент для виявлення прихованих інтересів у посадовців

Дата: 01.12.2021 15:50
Кількість переглядів: 697

Фото без описуНаціональне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) спільно з громадською організацією «Антикорупційний штаб» презентували Портал «Приховані інтереси», який став першим діджитал інструментом, що допомагає знаходити можливі ризики в публічних службовців.


Алгоритм може виявити 11 типів ризиків. Завдяки цьому можна швидко дізнатися, як посадовець пов’язаний із компаніями, які беруть участь у тендері в установі, де він працює чи працював, близьких осіб, які працюють в одному органі з цим посадовцем, а ще перевірити, чи не отримував такий чиновник ризикові подарунки.


Якщо у вас є достовірна інформація, яка підтверджує можливий ризик, скористайтеся електронною формою на Порталі, щоби повідомити про факти порушення.


На порталі є пошук можливих ризиків не лише за особами та підприємствами (компаніями), але й за документами — автоматичний аналізатор документів. Завдяки ньому користувачі можуть завантажувати документи будь-якого державного органу чи органу місцевого самоврядування, щоби система перевірила за ключовими словами, чи містить документ вказівки на потенційний конфлікт інтересів.

Перейти на Портал можна за посиланням: https://interes.shtab.net/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень