Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині тривають роботи на різних об’єктах в рамках реалізації  програми Президента України «Велике будівництво»

Дата: 01.12.2021 15:03
Кількість переглядів: 593

Фото без описуПід час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк було розглянуто стан виконання програми Президента України «Велике будівництво».

За інформацією, доведеною учасникам наради начальником відділу житлово-комунального господарства та екології Михайлом Пасєкою, у Білоцерківському районі більше 15 об’єктів було реалізовано або ж реалізується найближчим часом в рамках зазначеної програми.

Зокрема, у 2021 році було завершено   реконструкцію стадіону комунального закладу Київської обласної ради "Білоцерківська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів" в місті Біла Церква.  Кошторисна вартість робіт –  8 977 000 грн.

Виконано 100% робіт в межах кошторисної вартості і з капітального ремонту стадіону «Колос» імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л.Х. Шварцбурга в місті Сквира. Зокрема, завершено влаштування рулонного трав’яного газону футбольного поля, покрівлі майданчику для волейболу та баскетболу, завершені роботи із заміни асфальтового покриття на бігових доріжках та покрито резино-бітумним покриттям із нанесенням відповідної розмітки доріжку для бігу на 100 м. Вартість виконаних робіт становила 8 600 000 грн. Разом з тим розглядається можливість виконання додаткових робіт, а саме: влаштування захисних сіток за воротами, ремонт трибун, душових тощо.

Впродовж поточного року завершено капітальний ремонт приймального відділення КНП «Тетіївська районна лікарня». В рамках реалізації проєкту виконані роботи із влаштування вхідної групи, оздоблення кабінету комп’ютерної томографії та монтажу комп’ютерного томографа. Кошторисна вартість проєкту -  1 350 000 грн.

На стадії завершення роботи з капітального ремонту ще одного об’єкта, що знаходиться  у Тетіївській громаді -  комунального закладу «Тетіївський освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 3». Наразі на  100% здійснено утеплення фасадів та покрівлі,  роботи з влаштування відмостки та цоколю завершено на 85%. Загальна кошторисна вартість проєкту становить 12 867 000 грн.

Найбільшим об’єктом, що реалізується в рамках програми Президента України «Велике будівництво»  на території Білоцерківського району є реконструкція нежитлової будівлі (незавершене будівництво) під адміністративну будівлю з розміщенням центру надання адміністративних та соціальних послуг (в форматі «Прозорий офіс») по вул. Театральна, 5, що у м. Біла Церква. Кошторисна вартість зазначеного проєкту становить 88 200 000 грн. На сьогодні виконано 90% зовнішніх робіт.

Окрім того, протягом 2020-2021 років на території Білоцерківського району:

- проводиться масштабне оновлення траси М 05 Київ-Одеса в межах Білоцерківського району;

- завершуться реконструкція  мосту на 92-му кілометрі дороги М 05 Київ-Одеса;

- зроблено капітальний ремонт дороги на  вулицях Шевченка та Піщана в с. Трушки. Всього прокладено 3,59 км нового асфальтового покриття;

- відкрито нові амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селах Фурси, Руде село, Шамраївка Білоцерківського району;

- завершено капітальний ремонт дороги загального користування місцевого значення Сквира-Руде Село за рахунок коштів державної субвенції - 28 млн грн;

- проведено реконструкцію мосту на дорозі О 100209 в с. Іванівка Узинської територіальної громади;

- за кошти субвенції з державного бюджету триває капітальний ремонт дороги Острів-Колесникове Рокитнянської територіальної громади. Загальна вартість робіт складе понад 132 млн грн;

- триває капітальний ремонт дороги Кошів-Бурківці Тетіївської територіальної громади, загальна вартість капітального ремонту складає - 161 млн грн. Завершити проєкт мають у 2022 році;

- проводиться реконструкція дороги Р -17 на ділянці Володарка-Біла Церква;

- наразі триває ремонт траси регіонального значення Миронівка-Ольшаниця-Рокитне-Троїцьке. Цьогоріч буде відремонтовано 10 кілометрів дороги.

Також в рамках програми Президетна України “Велике будівництво” реалізується програма “Велика реставрація”. Конкурсним відбором визначено 109 об’єктів, на 63 позиції  серед яких - програма відродження дендропарку “Олександрія”. Релізація проєкту розрахована на 2021-2023 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень