Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині запрацювала ще одна поліцейська станція

Дата: 29.11.2021 17:29
Кількість переглядів: 449

29 листопада голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк на запрошення керівництва Нацполіції взяла участь в урочистому відкритті поліцейської станції у с. Пилипча.

Білоцерківська міська територіальна громада, до якої входить зазначений населений пункт, активно долучилася до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», що передбачає забезпечення однієї громади, або ж кількох населених пунктів своїм захисником правопорядку - окремим поліцейським офіцером громади, котрий не тільки працюватиме на її території, але й житиме там.

Сьогодні ж начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов та начальник Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайло Пелех урочисто відкрили поліцейську станцію у селі Пилипча та  представили поліцейського офіцера громади - старшого лейтенанта поліції Валерія Тимощука. Територія, за яку він нестиме відповідальність – південна частина Білоцерківської міської територіальної громади (села Пилипча, Городище, Глибічка, Шкарівка і Томилівка).

Андрій Нєбитов вручив Валерію Тимощуку сертифікат про успішне завершення навчання, помпову рушницю та ключі від транспортного засобу, що дозволить поліцейському миттєво відреагувати на виклик і своєчасно надати необхідну допомогу.

Керівники поліції, голова адміністрації та очільники громади оглянули поліцейську станцію та ознайомилися з умовами, в яких нестиме службу дільничний офіцер поліції: приміщення обладнане меблями, сучасною компютерною технікою, доступом до мережі Інтернет, а також забезпечені комфортні умови для спілкування громадян із поліцейським. Присутні висловили переконання, що це дозволить якнайкраще реалізувати головний девіз проєкту «Я –ТУТ щоб оберігати, захищати, жити та працювати!», яким має керуватися кожен поліцейський офіцер громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень