Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діалог з аграрієм: відбулася зустріч керівництва області і представників сільськогосподарського сектору Київщини

Дата: 26.11.2021 08:37
Кількість переглядів: 451

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк взяла участь у зустрічі очільника Київської області Василя Володіна з провідними аграріями Київщини.

 

Зустріч проходила на території Національного наукового центру "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства", що в смт Глеваха, за участі керівників територіальних органів Державної податкової служби, Держпродспоживслужби та Держгеокадастру і представників місцевої влади.

 

Голова Київської облдержадміністрації, вітаючи учасників наради, наголосив на тому, що Київщина по праву пишається своїми аграріями, адже  за підсумками року аграрний сектор демонструє дійсно значні досягнення. Зокрема,  у 2021 році загальне виробництво продукції сільського господарства в усіх категоріях господарств становило майже 115%.

 

Разом з тим в аграрному секторі економіки є певні проблеми, які потребують і термінового вирішення, і розгляду на перспективу. Зокрема, учасники зустрічі обговорили необхідність врегулювання на законодавчому рівні роботи сезонних працівників, вирішення питань у сфері оподаткування, особливості впровадження земельної реформи тощо.

 

Кожен присутній мав можливість мав висловити своє бачення шляхів розвязання назрілих питань.

 

- Це був справжній діалог влади і представників аграрного бізнесу, - зазначила голова Білоцерківської райдержадміністрації  Людмила Мерзлюк після завершення зустрічі. – На мою думку, саме такий формат нарад дає найбільш ефективні результати. Відрадно, що між владою і бізнесом нашого регіону є спільне бачення подальшого руху вперед.

 

Користуючись нагодою, Василь Володін  привітав кращих представників аграрного сектору аграріїв Київщини з професійним святом - Днем працівників сільського господарства та вручив відзнаки КОДА. Серед нагороджених були і аграрії Білоцерківського району – керівники сільськогосподарських підприємств Сергій Вахній, Леонід Розпутній, Станіслав Долід, Василь Щербак і Михайло Войтовик.

 

Очільник області, вручаючи грамоти відзначив вагомий вклад аграріїв Білоцерківщини у забезпечення продовольчої безпеки нашої держави та побажав їм подальших успіхів і здобутків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень