Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українське військо поповнилося 50 призовниками з числа жителів Білоцерківщини

Дата: 23.11.2021 11:06
Кількість переглядів: 594

23 листопада на території Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулися чергові урочисті проводи призовників на строкову службу до лав Збройних сил України в рамках осінньої призовної компанії, яка розпочалася 1 жовтня.

З вітаннями та побажаннями успішної служби на благо Вітчизни до майбутніх захисників звернулася голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, яка була присутня на урочистостях.

Керівник району висловила впевненість, що кожен призовник чесно і віддано служитиме Батьківщині, гідно продовжуватиме традиції, які сформувалися в українському війську, та побажала майбутнім захисникам міцного здоров'я і щасливої та успішної служби. -

Сьогодні українське військо поповнилося 50 призовниками з числа жителів Білоцерківщини. Для мене, як матері, такі моменти є особливо хвилюючими. Я розумію, яка велика відповідальність відтепер лягає на ваші плечі, шановні наші майбутні захисники, але знаю, що ви з гідністю витримаєте всі випробування, бо поруч з вами будуть досвідчені офіцери, а в рідних домівках щоденно за вас молитимуться ваші рідні, навіть на відстані зігріваючі любов’ю, - зазначила керівник району.

До вітальних слів Людмили Володимирівни доєдналися Білоцерківський міський голова Генадій Дикий та отець Миколай Гопайнич, які побажали майбутнім захисникам успіхів у надбанні бойової майстерності та нових звершень у благородній справі служіння рідному народові. Настоятель храму Покрови Божої Матері протоієрей Миколай Гопайнич благословив призовників на щасливу службу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень