Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Перевезення пасажирів повинне бути не лише комфортним, а й безпечним

Дата: 22.11.2021 18:51
Кількість переглядів: 389

Фото без опису22 листопада голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з представниками Нацполіції, Держспоживслужби та перевізних організацій Білоцерківського району з питань дотримання карантинних обмежень у громадському транспорті.

На нараду були запрошені представники організацій, які здійснюють перевезення пасажирів у міжміському сполученні та в межах окремих громад.

- Наша зустріч – не проста формальність. Це розмова партнерів, під час якої має бути сформульоване спільне рішення адекватних дій. Всі ми знаємо, що перевезення пасажирів повинні бути не лише комфортними, а й безпечними. Особливої ваги ці слова набувають під час пандемії, коли і водії, і пасажири можуть зазнати ураження небезпечною інфекцією. Саме тому на рівні області й було прийняте рішення щодо обмеження проїзду у громадському транспорті неванкцинованих осіб, - зазначила голова адміністрації та запропонувала розробити спільний алгоритм дій, який посилить безпеку перевезень.

Учасники наради висловили своє бачення щодо вирішення проблем, які виникають під час перевірки наявності сертифікатів у пасажирів, та зазначили, що головним аргументом у вирішенні цієї ситуації має бути, передусім, взаєморозуміння між усіма учасниками процесу.

За підсумками засідання прийняте рішення посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед пасажирів та розробити графік спільних рейдів перевірки дотримання карантинних обмежень на регулярних та нерегулярних перевезеннях в межах Білоцерківського району


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень