Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

44,7 % жителів Білоцерківського району мають «зелені» сертифікати

Дата: 22.11.2021 15:55
Кількість переглядів: 508

Фото без описуПро це голові Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилі Мерзлюк під час наради з керівниками силових, правоохоронних структур доповіла завідувач сектору охорони здоров’я Юлія Богатиренко.

Загалом темпи поширення коронавірусної інфекції дещо знизилися. Станом на ранок 22 листопада у шести медичних закладах району, які приймають хворих на COVІD-19, перебувають 596 хворих. Проте майже всі вони мають складний перебіг хвороби і потребують кисневої підтримки.

У зв’язку з тим значної актуальності набуває обов’язковість дотримання карантинних обмежень, встановлених для «червоної» зони.

Як зазначив під час наради представник Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Сергій Крупський, працівники поліції і надалі здійснюють посилену роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності беззаперечного виконання правил карантину, які дозволять значно зменшити ризик інфікування. Проте, як показують перевірки, значна частина жителів району продовжує вперто ігнорувати загрозу, яку таїть в собі COVІD-19. Зокрема, в результаті перевірок, які здійснювали працівники поліції, впродовж минулого тижня було виявлено виявлено близько 100 порушень, за результатами яких складено 91 адмінпротокол.

Ще 8 протоколів за недотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання було складено мобільними бригадами, до яких входять працівники Нацполіції та Держспоживслужби. Всього за тиждень було перевірено 73 об’єкти масового перебування людей. За словами заступника начальника Білоцерківського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Андрія Зінченка, вражає людське зневажання елементарними правилами безпеки, які в результаті можуть вартувати життя.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, підбиваючи підсумки наради, наголосила на необхідності подальшого посилення роз’яснювальної роботи серед населення з метою зниження рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію та якнайшвидшого повернення регіону до звичайного режиму життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень